HPL LIJM IN EEN DRUKVAT VAN MEIBOOM!

Het drukvat systeem met contactlijm is het meest efficiënte lijm systeem voor het verlijmen van o.a. HPL op diverse ondergronden zoals, spaanplaat, multiplex en MDF. In de afbouw sector verdringt het lijm drukvat systeem het werken met een compressor systeem en verlijmen met een blik en kwast. Ons HPL lijm drukvat geeft een zeer hoge hechtwaarde met een snel en nauwkeurig lijm systeem zonder onderhoud en dat is eigenlijk wat je zoekt. Eenmalig doe je een aanschaf van een spuit pistool en spuit slang. Deze sluit je elke keer weer aan op een nieuw lijm drukvat. Zonder onderhoud kan je weer direct je lijm werkzaamheden verrichten. Wil je beginnen met lijm spuiten uit een drukvat bekijk dan ons zeer voordelige LG25NC start pakket. Een compleet lijm pakket om al je interieur werkzaamheden mee uit te voeren. Een leeg drukvat wissel je eenvoudig weer voor een nieuwe vol drukvat, geen lijm afval meer je houdt alleen oud ijzer over.
  • zeer voordelige startpakket prijzen
  • zeer hoge hechtwaarde en snelle droogtijd
  • levering direct af-fabriek
  • voor elke toepassing de juiste lijm kwaliteit
  • levering gratis met 1 werkdag in NL en BE
  • eenvoudig bestellen via website, mobiel en WhatsApp

startpakket hpl lijm startpakket meerdere keuzes compleet € 304.95 Bekijk startpakket drukvat hpl lijmen drukvat diverse kwaliteiten offerte = de scherpste prijs Bekijk drukvat spuitbus hpl lijm spuitbus verschillende types offerte = de scherpste prijs Bekijk spuitbus


Voor welke doelgroep is dit lijm systeem geschikt?

Specifiek voor jou als interieur bouwer, standbouwer, timmerbedrijf of interieur afwerker is dit lijm drukvat systeem ontwikkeld. Voor al je werkzaamheden kan je dit contactlijm systeem gebruiken.
Ontdek de vele voordelen die dit systeem je geeft en wij zorgen voor de juiste lijm kwaliteit en de gratis aflevering in geheel Nederland en België.

Waarom kiezen voor een HPL lijm in een drukvat systeem?

Met het HPL lijm drukvat systeem werk je mobiel in de werkplaats of op een project. Het spuitlijm drukvat systeem is altijd direct spuit klaar en je hebt geen lijm afval. De contactlijm vernevelt niet en je spuit direct mooi op het gewenste oppervlak. Je gezondheid is een heel belangrijk aspect bij het verlijmen. Kies daarom voor de LG25NC of LG25X HPL lijm, dit zijn de meest milde lijmen in een drukvat op de markt verkrijgbaar. Een milde lijm met een zeer hoge hechtwaarde.

Uitstekende HPL lijm voor hoogglans.

Voor hoogglans HPL en zeer dun plaatmateriaal biedt MEIBOOM de LG25NC contactlijm aan. De LG25NC HPL lijm vernevelt zeer fijn en brengt mooi egaal aan, zodat er geen lijm banen zichtbaar zijn onder het HPL. Je klant zal je dankbaar zijn voor deze mooie vlakke HPL afwerking. Geen bobbels onder je HPL of lijm banen die je door het HPL heen ziet.


Hoe werkt het HPL lijm drukvat systeem?

Vaak begin je met een startpakket 22 liter lijm drukvat. Je sluit de spuit slang aan op het lijm drukvat en de het spuit pistool met een bako. Daarna kan je het lijm drukvat rustig opendraaien. Het lijm systeem is klaar om te gebruiken. Je kan de spuit breedte rustig zelf instellen en bepalen voor je toepassing. Het spuit systeem werkt zeer nauwkeurig, zonder lijmafval, zonder onderhoud, mobiel, niet-schadelijk en met een hoge plakkracht. Als je lijm drukvat leeg is ontkoppel je de slang op het drukvat en zet je deze over op het nieuwe drukvat. Daarna open je weer rustig de kraan van het nieuwe drukvat en kan je doorgaan met werken. Het oude lege drukvat kan je verwerken als oud ijzer. Zet de kraan open, haal het label van je lijm drukvat en sla de ronde disc naast de kraan door. Er zit geen lijm meer in het drukvat en het kan als oud ijzer worden verwerkt. Kortom efficiënt en krachtig verlijmen op een duurzame wijze.


hpl lijm meiboom

MEIBOOM is jouw HPL lijm specialist.


Van oorsprong zijn wij een HPL groothandel gespecialiseerd in o.a Formica, Duropal, Abet en Resopal HPL platen. Onze kennis over HPL platen en plaatmaterialen komt je ten goede bij het lijm advies dat wij aan je geven. Je lijm leverancier vertrouwen is van groot belang.
Kortom een goede begeleiding en ondersteuning bij je klus is voor ons normaal. Heb je een vraag over het lijm systeem of de klus die je moet gaan uitvoeren bel of mail ons en je hebt snel je antwoord om door te kunnen gaan met je werkzaamheden. Onze HPL lijm kwaliteit, geeft vertrouwen in je eindproduct.Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1