SPUITLIJM KOPEN? BESTEL ONLINE JE STARTPAKKET MEIBOOM!


 

In 2002 zijn wij met dit unieke lijm drukvat systeem op de Nederlandse markt gekomen. Inmiddels stappen veel bedrijven over van een compressor systeem of de lijm kwast naar dit innovatieve en efficiënte spuitlijm systeem. Geen onderhoud meer aan je systeem en weinig geur. Dit in combinatie met een zeer hoge hechtwaarde maken al je werkzaamheden eenvoudiger.
spuitlijm picture
Profiteer direct van ons startpakket om zeer voordelig dit drukvat systeem aan te schaffen. De lijm is zowel in 22 liter drukvaten als in handige 500ml spuitbussen te verkrijgen!MEIBOOM I spuitbussen en drukvaten

  • Zeer voordelige startpakket prijzen
  • levering af-fabriek
  • Voor elke toepassing de juiste kwaliteit
  • levering gratis met 1 werkdag in NL en BE
  • eenvoudig bestellen via website, telefoon en WhatsApp


Ontdek onze spuitlijm


spuitlijm startpakket startpakket meerdere keuzes compleet € 304.95 Bekijk startpakket drukvat spuitlijm drukvat diverse kwaliteiten offerte = de scherpste prijs Bekijk drukvat spuitbus spuitlijm spuitbus verschillende types offerte = de scherpste prijs Bekijk spuitbus


Welke materialen kun je met spuitlijm verwerken?

Elke branche en toepassing vereist zijn eigen kwaliteit. MEIBOOM heeft voor elke toepassing de juiste lijm kwaliteit in huis. Via onze homepage kan je eenvoudig het toepassingsgebied kiezen en daarna het juiste voordelige startpakket online bestellen. Profiteer direct van alle voordelen van het lijm drukvat systeem


Voor wie is deze spuitlijm de oplossing?


Dit voordelige drukvat systeem is bedoeld voor de professionele verwerker die kwaliteit levert en meer efficiënt en kost verlagend wil werken. Bij goed gebruik van dit drukvat systeem creëer je een betere werk omgeving middels geen of een zo laag mogelijke blootstelling aan schadelijke stoffen. Dit onderhoudsvrije systeem laat je nooit in de steek!


Je voordelen als je mobiel met spuitlijm werkt.


Met dit lijm systeem kan je overal je lijm klussen uitvoeren. Of je nu in de werkplaats een meubel gaat stofferen of HPL platen gaat verlijmen dit lijm systeem is altijd direct spuit klaar. Zeker voor gebruikers die een dak gaan afwerken met o.a. EPDM is een mobiel systeem een vereiste. Ben je klaar met je klus dan zet je het lijm pistool op slot en op naar de volgende lijm klus. Je zit niet meer vast aan een werkplek en je bent altijd overal inzetbaar. Kortom je bent altijd klaar voor lijm werkzaamheden. Een goede tip van ons neem altijd een extra lijm drukvat mee. Zo voorkom je dat je een klus niet kan afmaken!


Werk je met spuitlijm gebruik een handwals!

Na het verlijmen van je materialen is het van essentieel belang om de verbinding goed aan te drukken. Dit doe je het makkelijkste met een handwals die bij jouw werkzaamheden past. Via accessoires op onze website kan je de juiste handwals voor jezelf uitkiezen. Door het extra aandrukken met een handwals zorg je ervoor dat de lijm verbinding maximaal is. Zonder het gebruik van een goede handwals loop je toch risico op een mindere lijm verbinding met de gevolgen van dien. Maak je lijm klus professioneel af en gebruik de juiste handwals voor je werkzaamheden.


Kies voor het MEIBOOM spuitlijm drukvat systeem!

Door specialisatie heeft MEIBOOM alle kennis in huis om de verwerker goed te begeleiden in het werken met onze producten. Het begint met onze vrijblijvende demonstratie voor het juist werken met ons drukvat systeem. Deze demonstratie komen wij graag ter plaatse uitvoeren, juist daar waar u moet gaan werken met de spuitlijm. Tijdens deze demonstratie leggen wij uit hoe het drukvat systeem werkt en hoe je onze spuitlijm het beste kunt toepassen specifiek voor jouw werkzaamheden.


Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1