SUPER BETONLIJM

Voor al je verlijmingen op beton hebben wij een zeer sterke contactlijm in een 22 liter drukvat systeem of een handige 500ml en 750ml spuitbus. Je kan met onze diverse lijmen in een drukvat of spuitbus heel snel en krachtig al je materialen verlijmen op een beton ondergrond. Ben je dakdekker die EPDM wilt gaan verlijmen op een dak dan is de LG45NC de perfecte spuitlijm. Ben je een stoffeerder die tapijt op een trap van beton moet plakken dan is de LG25NC de perfecte lijm keuze. Nauwkeurig lijm spuiten die direct plakt geeft vertrouwen voor al je lijm werkzaamheden. Voor elke klus op beton hebben wij voor jou de beste lijm in ons efficiënte lijm drukvat systeem of spuitbus. Informeer bij ons welk voordelig start pakket je kunt gaan gebruiken. We horen graag van je en start direct met mobiel en krachtig lijm spuiten!

 

Voordelen MEIBOOM | betonlijm in drukvat & spuitbus

  • zeer hoge hechtwaarde en geen lijm afval
  • o.a. EPDM, tapijt, (onder) tapijt, isolatiematerialen op beton verlijmen
  • tot 90ºC hittebestendig
  • zeer nauwkeurige spuit baan
  • mobiel systeem en onderhoudsvrij
  • gratis levering met 1 werkdag in geheel NL en BE
  • leeg lijm drukvat is geen chemisch afval
  • geen compressor nodig

startpakket betonlijm startpakket meerdere keuzes compleet € 279.95 Bekijk startpakket drukvat drukvat diverse kwaliteiten offerte = de scherpste prijs Bekijk drukvat spuitbus spuitbus verschillende types offerte = de scherpste prijs Bekijk spuitbus

Waarom werkt een lijm drukvat goed op beton?

Je kan met ons mobiele lijm systeem heel makkelijk op een dak beton verlijmen met EPDM of in een trappenhuis tapijt op beton verlijmen. Door het hoge % vaste stoffen (rubber) in deze lijm kan je beton heel snel voorzien van een dekkende lijmlaag. Beton is poreus, zodat standaard lijmen snel verdwijnen in het poreuze beton oppervlak, met onze beton lijm voorkom je dit probleem. Door zowel het beton en je afwerking materiaal goed in te spuiten verkrijg je een ijzersterke verbinding. Zorg ervoor dat het beton vrij is van stof, vuil en vet.Online je beton lijm bestellen geeft voordelen!


Doordat wij online start pakketten aanbieden ook voor beton lijm, zoals het LG45NC (EPDM) en het LG25NC (tapijt) startpakket, kan je zeer voordelig starten met het verlijmen van beton uit een lijm drukvat. Het start pakket bestaat uit een contactlijm drukvat naar keuze en een complete spuit set. Door deze werkwijze zijn al onze producten scherp geprijsd. Daarbij komt dat we je bestelling gratis afleveren met 1 werkdag. Kortom koop online bij de lijm drukvat & spuitbus specialist.Hoe lang is een beton lijm drukvat of spuitbus houdbaar?

Het 22 liter lijm drukvat systeem en de 500ml en 750ml spuitbussen zijn gesloten lijm systemen. Dit houdt in dat er geen lucht in de producten kan komen. Hierdoor heeft de lijm een zeer lange houdbaarheid en profiteer je van de voordelen van deze producten zonder dat je de lijm snel moet opmaken. Kortom voor grote en kleine lijm gebruikers is zeker het lijm drukvat systeem ideaal. Altijd direct spuit klaar als je een lijm klus hebt en dat zonder onderhoud. Op papier is de houdbaarheid datum 1 jaar na productie, maar in de praktijk blijkt dat al onze lijm product ten jarenlang goed blijven in de gesloten verpakking. Kortom geen lijm afval zoals in blik lijmen voor de kwast of lijm blikken voor compressor systemen.Voor welke doelgroep is de beton lijm geschikt!


Ben je een kleine of grote lijm verwerker, voor elke gebruiker zowel professioneel als doe-het-zelver hebben wij een geschikt lijm product. Wij maken een onderscheid in 3 verschillende typen lijm gebruikers. Plaatverlijming, foam en stoffering, bouw & constructie zijn de 3 verschillende doelgroepen. Elke lijm gebruiker kan zijn toepassing kiezen en vind zijn juiste lijm product. Voor elke starter hebben wij een zeer voordelig start pakket beschikbaar.Hoe werkt een beton lijm drukvat en spuitbus?


Een 22 liter lijm drukvat en spuitbus staat van zichzelf al onder druk. Op een drukvat sluit je heel eenvoudig een spuit pistool en spuit slang aan, hierna kan je direct spuiten zonder onderhoud. Is je lijm drukvat leeg dan sluit je gewoon de hele spuit set op het nieuwe drukvat aan en kan je direct door met je lijm klus. Als je het lege drukvat ontkoppelt is het oud ijzer en geen chemisch afval. Dit geldt ook voor onze 500ml en 750ml spuitbussen.


Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

top betonlijm

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1