SPUITLIJM KOPEN? BIJ MEIBOOM HEEL EENVOUDIG ONLINE

Wij zijn de eerste leverancier van dit unieke contactlijm drukvat systeem in Nederland. Door onze jarenlange ervaring met dit lijm systeem kunnen wij je perfect helpen bij het werken ermee. Spuitlijm kopen bij MEIBOOM verzekert je van een optimale begeleiding en een kwalitatief lijm assortiment met een hoge hechtwaarde. Al onze lijmen zijn duurzaam en een groot deel van het assortiment is niet-schadelijk. Al onze lijmen zijn te verkrijgen in 22 liter drukvaten en 500ml of 750ml spuitbussen. Naast de lijmen leveren wij diverse soorten spuit pistolen, spuit slangen van diverse lengtes en handwalsen voor elke toepassing.

spuitlijm kopen startpakket startpakket meerdere keuzes compleet € 272.95 Bekijk startpakket drukvat spuitlijm kopen drukvat diverse kwaliteiten offerte = de scherpste prijs Bekijk drukvat spuitbus spuitlijm kopen spuitbus verschillende types offerte = de scherpste prijs Bekijk spuitbus

Je grootste voordelen van spuitlijm kopen bij MEIBOOM
  • gratis levering met 1 werkdag in NL en BE.
  • compleet lijm assortiment voor elke toepassing
  • goede kennis en begeleiding
  • concurrerende prijzen, levering af-fabriek
  • hoge hechtwaarde en snelle droogtijd
  • eenvoudig bestellen via website, mobiel en WhatsApp


Is spuitlijm kopen in een drukvat voordeliger dan blik lijm?

Vroeger kon je geen spuitlijm kopen en had je voor kleine lijm klussen een blik lijm met kwast. Tegenwoordig kan je met de ontwikkeling van het spuitlijm drukvat systeem eenvoudig en zeer voordelig kleine lijm klussen uitvoeren. Geen lijm afval en een lange houdbaarheid zorgen ervoor dat lijm blikken steeds minder worden gebruikt. Kortom lijmen vanuit een drukvat is vele malen voordeliger. Het lijm drukvat systeem is totaal onderhoudsvrij, ga maar eens met een compressor systeem gebruiker praten en je bent helemaal overtuigd. Het 22 liter lijm drukvat systeem is de toekomst en profiteer hier direct van door middel van een zeer voordelig startpakket naar keuze!
Alle voordelen om lijmproducten bij MEIBOOM aan te schaffen.

Zoek je het meest ideale lijm systeem van dit moment, bezoek dan onze website. Spuitlijm kopen is gewoon het bepalen van de juiste lijm kwaliteit en daarna het goed doorlezen van het verwerkingsvoorschrift. Vanuit MEIBOOM kan er ook begeleiding worden gegeven hoe met dit spuitlijm drukvat systeem te werken. Daarna profiteer je direct van alle voordelen van spuitlijm kopen bij MEIBOOM.

eenvoudig spuitlijm kopen bij Meiboom

Spuitlijm koop je snel en voordelig online.

Als je snel een lijm startpakket wilt aanschaffen of een nieuwe bestelling wilt plaatsen dan kan je dit via onze website snel en eenvoudig regelen. Door deze manier van werken zijn wij ook in staat al onze prijzen concurrerend te houden en je bestelling gratis af te leveren in geheel Nederland en België. Nieuw is tegenwoordig ook het bestellen per WhatsApp. Je geeft je bestelling op en je naam en alles wordt correct aan je bevestigd. Ook wij gaan mee in het digitaliseren van de communicatie. Toch zijn wij altijd telefonisch beschikbaar voor al je vragen en het geven van adviezen.
Waarvoor kan je spuitlijm gebruiken?

Wij hebben ons lijm assortiment zo ingericht dat voor elke toepassing er een lijm beschikbaar is. Bij al onze producten is te lezen voor welke materialen deze geschikt is. Daarnaast onder de info button zijn alle technische gegevens na te lezen en met elkaar te vergelijken. Een spuitlijm is een contactlijm, dit houdt in dat beide zijdes van de materialen moeten worden verlijmd om een sterke duurzame lijm verbinding te krijgen. Voor elk materiaal is een lijm beschikbaar, maar pas op voor flexibel PVC en EPS. Voor EPS (piepschuim) bijvoorbeeld hebben wij een speciale lijm in ons assortiment. Kom je zelf iet uit de goede keuze stuur ons dan een bericht en je hoort direct de juiste lijm kwaliteit voor je werkzaamheden.
Waarom zou je spuitlijm kopen in een drukvat i.p.v. een compressor systeem?

Voorkom spuit nevel in je werkplaats en de vervelende gevolgen daarvan. Wil je werken met een spuitlijm systeem dat nooit vastzit en schoongemaakt moet worden, ga dan voor spuitlijm. Je hebt meer controle over het spuiten en het is een soepeler manier van werken. Bovendien spuit je lijm zonder geluidsoverlast.
Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1