STERKE LIJMSPRAY!

Voor al je lijm klussen en werkzaamheden kan je kiezen uit onze 500ml en 750 ml spuitbussen. De spuitbussen zijn voor verschillende toepassingen en hebben een zeer hoge plakkracht. 

Van contactlijm spuitbussen tot cleaner spuitbussen het assortiment is compleet. Kijk voor je toepassing en kies de juiste spuitbus. Naast lijmspray in spuitbussen hebben wij ook een breed assortiment 22 liter drukvaten voor de grotere klussen. Je hoeft eenmalig een spuit set aan te schaffen en het juiste 22 liter lijm drukvat en je kan direct lijm spuiten. Speciaal voor nieuwe lijm drukvat gebruikers hebben wij startpakketten voor elke toepassing op onze homepage staan. Gebruik je al een lijmspray van een andere fabrikant vraag dan gerust een offerte aan. Wij leveren drukvaten en spuitbussen in Nederland en Belgie. Kortom lijmspray in een spuitbus of drukvat is ons specialisme en we helpen je graag op weg. 

 

Verlijmen met onze lijm geeft een hoge hechtwaarde en vertrouwen! 

 

Voordelen MEIBOOM | lijmspray in drukvat & spuitbus

  • o.a. hout, HPL, rubber, EPDM, tapijt, isolatiematerialen etc.
  • zeer hoge hechtwaarde en geen lijm afval
  • zeer nauwkeurige spuit baan
  • tot 100ºC hittebestendig
  • vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • leeg lijm drukvat of spuitbus is geen chemisch afval
  • geen compressor nodig
Lijmspray voor elke toepassing

Gebruik lijmspray in een spuitbus en/of drukvat!

Bestel lijmspray in een spuitbus en/of drukvat en profiteer direct van snel al je verlijmingen uitvoeren. De combinatie van een korte droogtijd (snel plakken) en een lange open tijd geeft een spuitbus en/of drukvat de voorkeur boven een onhandig en luidruchtig compressor systeem met lijm afval. Hetzelfde geldt voor verlijmen met een kwast uit een blik, hierdoor heb je altijd lijm afval dat uithardt. Onze spuitbus of drukvat systeem is altijd direct spuit klaar en makkelijk een dak op te nemen of te gebruiken in een trappenhuis. Een spuitbus en drukvat wordt volledig leeggespoten, kortom je hebt geen lijm verlies. De lijm kwaliteit van onze spuitlijm wordt continue gecontroleerd in onze fabriek. Vertrouwen in je spuitlijm kwaliteit is essentieel. Wij geven je het vertrouwen en een financieel voordeel met een drukvat startpakket of een doos spuitbussen naar jouw keuze. 


Als je online lijmspray bestelt ben je voordeliger uit.

Heb je lijmspray nodig voor een grotere klus? Bestel dan via onze website, whatsapp of telefoon! Geef je bedrijfsgegevens door en je ontvangt altijd de scherpste prijs voor onze lijmspray met een zeer hoge hechtwaarde. Deze manier van werken zorgt ervoor dat alles correct wordt verwerkt en er geen fouten worden gemaakt in het leveren van de juiste lijm kwaliteit. We horen graag van je en zien je bestelling online tegemoet!
 


Welk lijmspray drukvat of spuitbus kwaliteit heb je nodig?


Op onze homepage kan je direct jouw toepassing kiezen en de juiste contactlijm kiezen en bestellen. Alle informatie over onze lijmsoorten en de startpakketten  staat onder de button info vermeld. Ook kun je via onze website accessoires bestellen, denk daarbij aan een Nozzle, spray gun, slang etc. Zodra je de bestelling hebt geplaatst krijg je direct de orderbevestiging opgestuurd. In ons assortiment spuitlijm hebben wij bijvoorbeeld de LG45NC EPDM kwaliteit. Deze lijm kwaliteit hebben wij in een handige 750ml spuitbus en 22 liter drukvat beschikbaar. Te gebruiken voor alle EPDM merken, zowel Amerikaans als Europees. Hiernaast hebben wij lijmspray voor plaatverlijming en stoffeerders en natuurlijk de doe-het-zelver. Iedereen kan gebruik maken van onze professionele lijmen met een scherpe prijs.
 


Gebruik een handwals voor je lijmspray.


Wanneer je beide zijdes van je materialen hebt verlijmd en de lijm verbinding heeft gemaakt is het verstandig om met de juiste handwals je lijm verbinding aan te drukken. Hierdoor verkrijg je een veel sterkere lijm verbinding dan niet aandrukken of met je hand te wrijven. Dakdekkers vegen bijvoorbeeld vaak met een bezem over het dak. Wij adviseren hiervoor een specifieke handwals te gebruiken. Het gebruik van een handwals geeft meer zekerheid en dus minder lijm problemen. Van een handwals medium voor tapijt op een trap te drukken tot een handwals heavy duty om EPDM aan te drukken op een dak. Op de homepage onder de button accessoires zijn al onze handwalsen te vinden.
 


Hoe werkt lijmspray spuiten uit een spuitbus of drukvat?Als je lijmspray uit een spuitbus gaat gebruiken houd je de spuitbus schuin circa 90° graden ten opzichte van het in te spuiten oppervlak. Houd de spuitbus niet te schuin dan werkt het spuitbus systeem niet meer en komt er geen goede lijm straal meer uit de spuitbus. Een drukvat is een voeding aan te sluiten door de spuit slang van 3,70 of 5,50 meter aan te sluiten op het spuit pistool en de kraan van het drukvat met een bako. Hierna kan je de kraan van het drukvat open zetten en vloeit de lijm in de spuit slang. Je kan nu direct lijm spuiten en ben je klaar met je klus dan zet je het spuit pistool op slot toto de volgende spuit beurt. De kraan van het drukvat sluit je alleen weer als je het drukvat gaat wisselen voor een nieuwe vol lijm drukvat. Het lege drukvat is oud ijzer en kan als zodanig verwerkt worden.


Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

uw lijmspray producten

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1