EPDM CONTACTLIJM VAN MEIBOOM

Je kan onze LG45NC contactlijm gebruiken voor alle EPDM merken, zowel Amerikaans als Europees EPDM. Onze ijzersterke EPDM lijm is te verkrijgen in een handige 750ml spuitbus of in een 22 liter drukvat. Door het mobiele karakter van het 22 liter drukvat kan je op elk dak project je EPDM verlijmen. Onze lijm kan je ook gebruiken voor de aanleg van vijvers en tuinhuizen, vooral voor dakdekkers en hoveniers is ons lijm systeem ideaal. Voor alle overige bouw klussen kan je deze contactlijm op diverse materialen gebruiken. Door de groene kleur van de lijm is deze altijd goed te zien op elk materiaal dat je gaat verlijmen. Specifiek voor Polystyreen verlijmingen op diverse ondergronden bieden wij de DS-808 contactlijm aan. Deze lijm is naast Polystyreen voor alle materialen geschikt. Kortom verlijm met zekerheid al je EPDM klussen en gebruik onze LG45NC of DS-808 lijm op al je projecten.

Voordelen MEIBOOM I lijm in drukvat & spuitbus


  • nauwkeurig spuiten zonder lijm afval
  • zeer hoge hechtwaarde en hittebestendigheid
  • tot 90ºC hittebestendig
  • mobiel systeem en onderhoudsvrij
  • vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • geschikt voor alle EPDM merken en typen

 

startpakket epdmlijm contactlijm startpakket meerdere keuzes compleet € 279.95 Bekijk startpakket drukvat epdm contactlijm drukvat diverse kwaliteiten offerte = de scherpste prijs Bekijk drukvat spuitbus epdm contactlijm spuitbus verschillende types offerte = de scherpste prijs Bekijk spuitbus


Met ons EPDM contactlijm drukvat of spuitbus werk je sneller.

Onze lijm geeft direct een hoge aanvangshechting, de opentijd is 60 minuten dus je kan rustig en nauwkeurig je EPDM verwerken.
Alle EPDM merken, fleeceback PVC dakbedekking en TPO zijn te verlijmen op diverse ondergronden zoals bijvoorbeeld beton, spaanplaat, underlayment, niet gecacheerde isolatieplaten. Door ons specialisatie kunnen wij je alles vertellen over dit efficiënte lijm systeem en hoe ermee te werken. Een goede duurzame lijm verbinding begint met een betrouwbare contactlijm. Gebruik je al contactlijm van een andere leverancier vraag dan hieronder je offerte bij ons aan voor de LG45NC of de DS-808 lijm kwaliteit. 
 
Online EPDM contactlijm bestellen is voordeliger.


Via onze website kan je snel je lijm startpakket en spuitbussen bestellen of je herhalingsaankoop doorgeven. Met een paar klikken is je lijm bestelling verwerkt en wordt deze direct bevestigd per mail. Door het aanvragen van contact en bestellingen doorgeven via onze website zorgen wij ervoor dat onze EPDM lijm prijzen concurrerend kunnen blijven. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Wij horen graag van je via onze website, mail of WhatsApp.
 

onze epdm contactlijm

Gebruik een handige handwals voor je EPDM contactlijm.

De combinatie van een EPDM lijm met een zeer hoge hechtwaarde en een handwals die de juiste druk geeft op je lijm verbinding is essentieel. Onze heavy duty handwals en handwals large geeft je precies die goede druk voor je lijm verbinding en daarmee het vertrouwen op een zeer sterke en duurzame lijm verbinding. De LG45NC en DS-808 lijm hebben beide een lange open tijd, zodat je rustig je EPDM of Polystyreen nauwkeurig kan leggen. De droogtijd is zeer kort, dus je kan al snel verlijmen als je klus snel afgemaakt moet worden.


 

Voor wie is het EPDM contactlijm drukvat geschikt?


Ben je een professionele dakdekker of ben je een hovenier die vijvers aanlegt en tuinhuizen opbouwt, voor elke EPDM verwerker is dit unieke lijm drukvat systeem voordelig en efficiënt om te gebruiken. Verwerk je elke dag EPDM of 1 keer per maand, de voordelen van dit systeem heb je altijd te pakken. Nauwkeurig en krachtig lijm spuiten, geen lijm afval, onderhoudsvrij, niet-schadelijk en mobiel mee te nemen. Onze LG45NC EPDM contactlijm is voor elk EPDM merk van elke leverancier te gebruiken, zowel Amerikaans als Europees EPDM. Naast EPDM kan je deze lijm kwaliteit voor al je andere materialen gebruiken die met een contactlijm verwerkt kunnen worden. Kortom je haalt altijd voordeel uit dit betrouwbare EPDM lijm systeem. Natuurlijk is deze lijm ook te verkrijgen in een handige 750ml spuitbus voor kleine klussen en afwerkingen. 

Hoe werkt het EPDM contactlijm drukvat systeem?

Als je het startpakket hebt ontvangen, kan je direct de spuit slang bevestigen met een bako aan het spuit pistool en het 22 liter lijm drukvat. Het pistool is je slot, deze is verzekerd met een stelschroef achter de spuit hendel. Als alles is aangesloten draai je het drukvat rustig open en hoor je de lijm in de slang vloeien. Nu kan je het pistool open zetten en EPDM gaan verlijmen. Als het drukvat begint te sputteren is het bijna leeg en kan je het oude lege drukvat wisselen voor een nieuw drukvat. Draai de kraan van het drukvat dicht en spuit je slang helemaal leeg. Je ontkoppelt de slang op het drukvat en sluit deze aan op het nieuwe drukvat, hierna open je het nieuwe drukvat weer en kan je doorgaan met EPDM verlijmen. De kraan van het oude drukvat zet je weer helemaal open, het label haal je eraf en je slaat de ronde disc naast de kraan door. Het oude drukvat is officieel oud ijzer.Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

epdm contactlijm van meiboom

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1