LIJM IN EEN DRUKVAT | MEIBOOM

Je kan met contactlijm in een drukvat direct je werkzaamheden snel en nauwkeurig uitvoeren zonder onderhoud en lijm afval. De spuit slang en het spuit pistool sluit je aan op het lijm drukvat en je kunt direct overal mobiel werken. Zowel in je werkplaats als op een dak. Als het lijm drukvat leeg is wissel je deze eenvoudig met een nieuw drukvat en je kunt doorwerken. De oude lege drukvaten kan je als oud ijzer verwerken. De tijd van werken met een omslachtig compressor systeem of lijm uit blik met een kwast is verleden tijd! Wil je gezond en duurzaam werken op al je kleine of grote klussen dan is het ideaal om een startpakket aan te schaffen van de lijm kwaliteit die voor jouw toepassing geschikt is. Ons lijm drukvat assortiment heeft voor elke doelgroep de juiste contactlijm, de kwaliteit is duidelijk te zien via de info button bij elk product. Al onze lijm producten leveren wij in 22 liter drukvaten maar ook in handige 500ml of 750ml spuitbussen. Bekijk ons assortiment en kies je lijm kwaliteit. 
Voordelen lijm in een drukvat I MEIBOOM online
  • zeer hoge plakkracht en geen lijm afval
  • duurzaam verlijmen, leeg drukvat is oud ijzer
  • compleet assortiment lijmen voor elke toepassing
  • mobiel werken zonder onderhoud
  • vóór 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • geen geur overlast door het gesloten systeem
  • voor grote en kleine lijm verwerkers

startpakket drukvat startpakket meerdere keuzes compleet € 279.95 Bekijk startpakket drukvat drukvat diverse kwaliteiten offerte = de scherpste prijs Bekijk drukvat drukvat spuitbus spuitbus verschillende types offerte = de scherpste prijs Bekijk spuitbus


Voor wie is dit drukvat de oplossing?

Dit spuitlijm drukvat systeem is bedoeld voor de professionele verwerker die kwaliteit levert en meer efficiënt, kost reducerend wil werken. Staat het drukvat systeem een tijd stil, geen probleem het lijm systeem is altijd direct klaar om te gebruiken. Bij gebruik van dit spuitlijm drukvat creëert men een betere werkomgeving middels geen of een zo laag mogelijke blootstelling aan schadelijke stoffen. Kortom gezond en duurzaam verlijmen met een zeer hoge hechtwaarde is binnen hand bereik van iedereen die begint met verlijmen uit een drukvat.

 

 

Waarom heeft MEIBOOM succes met de verkoop van deze spuitlijm?

Het spuitlijm drukvat heeft veel voordelen:
Het lijm drukvat heeft een zeer hoge hechtwaarde en snelle droogtijd.
 Het systeem is mobiel, onderhoudsvrij en lang houdbaar.
Voor elk lijm drukvat is een voordelig startpakket beschikbaar.
Het drukvat spuit zeer nauwkeurig met veel vaste stoffen.
Een leeg drukvat is geen chemisch afval.
Is je drukvat leeg dan wissel je hem eenvoudig voor een nieuwe. 

 

Dit drukvat met MEIBOOM als uw leverancier

Door ons specialisme in spuitlijm uit een drukvat hebben wij alle tijd voor jou en is het zeer belangrijk voor ons om onze klanten goed te begeleiden in het werken met het spuitlijm drukvat. Het begint met onze vrijblijvende demonstratie in het werken met ons spuitlijm drukvat systeem. Deze spuitlijm demonstratie komen wij graag ter plaatse uitvoeren, juist daar waar u moet gaan werken met het spuitlijm drukvat. Tijdens deze spuitlijm demonstratie leggen wij uit hoe het spuitlijm drukvat werkt en hoe u het spuitlijm drukvat het beste kunt toepassen specifiek voor uw werksituatie. Kortom naast het start pakket dat je koopt krijg je er kennis en ervaring van ons bij. 

 

Hoe werkt een drukvat met lijm?

Een drukvat is een metalen cylinder met een metalen dip tube die vanaf de kraan naar beneden is gericht. Door het vullen van de cylinder met druk en lijm verkrijg je een mengsel dat wanneer je het spuit pistool indrukt de lijm er in een nauwkeurige spuit baan uitkomt. Tot de laatste druppel kan je deze contactlijm spuiten. Als het drukvat leeg is kan je hem als oud ijzer verken, mits je de voorschriften volgt. De wand dikte van de cylinder is tussen de 1,2mm en 1,5mm, waardoor je met een veilige lijm houder werkt. De spuit slang en het spuit pistool zijn eenvoudig aan te sluiten en altijd weer herbruikbaar. Dit efficiënte lijm drukvat systeem verdringt het ouderwetse verlijmen met kwast en blik en het omslachtig werken met een compressor systeem. Verlijm voortaan mobiel, onderhoudsvrij, zonder lijm afval en met een hoge hechtwaarde. Maak gebruik van de zeer voordelige startpakketten contactlijm die wij je kunnen aanbieden. 

 

Waarom werkt en is een drukvat duurzamer?

Een contactlijm drukvat uit ons lijm assortiment is niet-schadelijk. Wij maken geen gebruik van chloor in onze producten, waardoor je duurzamer en minder schadelijk kan werken dan met bijvoorbeeld tix uit een blik of uit een compressor systeem. Maak gebruik van onze NC en X producten en zet direct een stap vooruit voor je gezondheid. Ons lijm drukvat systeem vernevelt niet en maakt dus ook gebruik van niet-schadelijke stoffen. Je kan ons altijd naar de precieze verschillen vragen. Voor elke klus hebben wij voor jou de juiste contactlijm kwaliteit in een drukvat systeem. Een leeg drukvat is oud ijzer en wordt dus weer gerecycled, kortom geen belasting van het milieu dit in tegenstelling tot uitgeharde lijm resten uit een blik en compressor systeem. Wees wijs en kies voor de toekomst. 

Meiboom Aerosol Adhesives B.V. I lijm in drukvat & spuitbus


Bergerweg 62-M
1815 AE Alkmaar

T: +31 (0)72 540 57 77

E: info@meiboom.eu

Afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel. Vermelde prijzen exclusief 21% btw.
MEIBOOM AEROSOL ADHESIVES B.V.
Sitemap downloaden
1